Skip to content

Niet alleen echtscheidingen

Wooden mannequins shaking hands. Successful mediation. More mediation concepts:

Houd jij je alleen maar bezig met echtscheidingen? Dat is een vraag ik vaak hoor. Voor veel mensen wordt mediation geassocieerd met een echtscheiding. Maar familie-mediation kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Zo heb ik mediation met een ondernemers familie gedaan, omdat een van de kinderen het familiebedrijf over wilde nemen. Ze zochten transparantie, duidelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen. En dat is precies wat ieder bij mij aan tafel kreeg.

Familie mediation is ook erg nuttig voordat mensen gaan trouwen of samenwonen. Zeker als er kinderen uit een eerdere relatie zijn. Het is dan erg fijn om de verwachtingen helder te krijgen. Ook de zaken die thuis minder snel besproken worden of voor spanningen zorgen, kunnen hier aan tafel uitgesproken worden. Hierdoor zitten mensen wellicht juist minder snel bij mij aan tafel vanwege een echtscheiding.

Dus wil je zaken met je familie of partner bespreken of vastleggen om problemen voor de toekomst te voorkomen, maar wil je hier professionele begeleiding bij. Ook dan ben je bij mij van harte welkom.

Je kunt altijd terecht voor een gratis kennismakingsgesprek, om te bespreken wat ik voor je kan doen.

Deel deze blog