Skip to content

Ervaringen Klanten

Ik wilde alles zo helder mogelijk geregeld krijgen voor mijn dochter. Goede communicatie tussen mij en mijn ex partner is praktisch onmogelijk en ik hoorde via een vriendin dat mediation daar bij kon helpen. De kosten zijn hoog. Het is het wel waard. Zelf waren mijn ex partner en ik hier nooit uitgekomen met goede afspraken.

Ik ben ontzettend blij dat we bij jou terecht zijn gekomen. Ik voelde me gehoord en door je begeleiding konden wij goede afspraken maken. Alles is duidelijk op papier gezet. Wat ik ook als zeer fijn heb ervaren is dat je altijd bereikbaar was en bent. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor de manier waarop je dit lastige traject begeleid hebt.

mei 2023, anoniem

Ons belangrijkste motief om voor mediation te kiezen was dat wij op een goed geregelde manier uit elkaar kunnen gaan. We zijn goed geïnformeerd over het mediation-proces voordat we begonnen. Ik voelde me vrij om mijn gevoelens en wensen kenbaar te maken tijdens de gesprekken. Ik vond de kosten in verhouding en ze waren zelfs bespreekbaar in ons geval.

Susanne, blijf vooral wie je bent.

december 2022, anoniem

We wilden de scheiding op een zo ‘prettig’ mogelijke manier laten verlopen. Het voor de kinderen zo soepel mogelijk laten verlopen samen met iemand die daar verstand van en ervaring mee heeft en dus ons kan helpen met zaken waar we nooit eerder mee te maken hadden. Het is veel geld, maar het uiteindelijk meer dan waard. Ook weegt het niet op tegen de kosten van bijvoorbeeld een advocaat of alle tijd en moeite die je zelf zou moeten steken in het inhoudelijk zelf alles uitzoeken en regelen. Laat staan dat je daar op dat moment emotioneel helemaal niet mee bezig kan zijn.

Wij hebben beiden het gevoel gehad dat Susanne er voor ons individueel, maar ook voor ons samen was. Bereikbaar en voortvarend. De vinger op de zere plek leggen en er ook op durven drukken. Het heeft ons geholpen en vooral ook heel veel inzichten gegeven in onze dynamiek en onderlinge communicatie.

Of je nu gaat scheiden of niet, Susanne is een aanwinst!

(Dus geen verbetersuggesties….)

juli 2022, anoniem

Deel deze blog